Eмисия новини
от 13.00 часа

Të vaksinuarit apo të shëruarit – kush ka imunitet më të fortë?

Është vështirë të gjeni punonjës mjekësorë, të cilët janë kundër vaksinimit. Megjithatë, kur vaksinimi "me çdo kusht" është në kundërshtim me rregullin bazë "mbi të gjitha nuk dëmton", situata ndryshon. Për momentin, bota po flet përsëri për një..

05.08.21 09:45 |
Ivan Maxharov

Ministri i Shëndetësisë u takua me mjekët protestues nga "Porogov"

Përfaqësuesit e mjekëve protestues nga Spitali i Urgjencës “Pirogov” u takuan me Ministrin e Shëndetësisë, Dr. Stojço Kacarov, duke u përpjekur për të gjetur një mënyrë për të dalë nga tensioni për shkak të shkarkimit të profesorit Asen Balltov nga..

21.07.21 18:09 |

Mjekët nga “Pirogov” do të protestojnë para Presidencës

Ditën e radhës mjekët dhe infermieret nga spitali i urgjencës “Pirogov” protestuan para ndërtesës së institutit. Ata kërkojnë dorëheqjen e Ministrit të përkohshëm të shëndetësisë dr. Stojço Kacaraov dhe kthimin e drejtorit të shkarkuar prof. Asen..

21.07.21 09:46 |

Protesta e mjekëve të urgjencës nga "Pirogov" po vazhdon

Për ditën e radhës punonjësit e spitalit kombëtar të urgjencës "Pirogov" protestuan duke kërkuar kthimin e drejtorit të tyre të shkarkuar Prof. Asen Balltov. Mjekët e pakënaqur vazhdojnë të kërkojnë dorëheqjen e Ministrit të përkohshëm të Shëndetësisë..

20.07.21 10:27 |

Mjekët nga spitali “Pirogov” protestojnë për ditën e dytë

Mjekët nga spitali më i madh i urgjencës në Bullgari “Pirogov” përsëri protestuan për anulimin e pushimit nga puna të drejtorit të spitalit, Prof. Asen Balltov. Ai u largua pas një inspektimi nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore, i cili gjeti një..

16.07.21 12:37 |

Protestë për pushimin nga puna të drejtorit të spitalit më të madh të urgjencës në Bullgari "Pirogov"

Mjekët nga “Pirogov” bllokuan bulevardin “Car Boris III” në Sofje. Ata protestuan në mbështetje të Prof. Asen Balltov, i cili u hoq nga posti i drejtorit . Kreu i spitalit më të madh të urgjencës në vend është akuzuar për shkelje financiare pas një..

15.07.21 15:14 |
Prof. Asen Balltov

Drejtori i "Pirogov" u pushua nga puna për shkak të shkeljeve financiare

Inspektimi në spitalin më të madh në vendin tonë "Pirogov" ka konstatuar marrjen e shumave të pajustifikueshme me vlerë prej mbi 1 milion levash, njoftoi Ministria e Shëndetësisë. Për shkak të shkeljes së rëndë sipas Ligjit për Ndërmarrjet Publike,..

14.07.21 17:42 |
Godina e spitalit

Bashkimi i Mjekëve Bullgarë doli në mbështetje të spitaleve

Bashkimi i Mjekëve Bullgarë doli me një pozitë në mbështetje të spitaleve të inspektuara nga Fondi Kombëtare i Sigurimeve Shëndetësore. Në të theksohet se spitalet e përfshira në trajtimin e pacientëve me Covid-19 janë të detyruar të kthejnë..

13.07.21 19:45 |

Bojko Borisov rekomandoi që korridoret e gjelbra të rivendosen

Kryeministri e bëri këtë rekomandim gjatë vizitës së tij në repartin për fëmijë në spitalin “Pirogov”. Sipas një këshille tjetër të tij ndaj Ministrit të Shëndetësisë prof. Kostadin Angellov 21 dozat e pritua të vaksinave "Pfizer / Biontech"..

28.02.21 12:32 |
Prof. Asen Balltov

Rimëkëmben imunizimet sipas planit të vaksinimit

Imunizimet në katër fazat e para të planit të vaksinimit do të rimëkëmben ndoshta nesër, njoftoi për BNR drejtorit i spitalit “Pirogov” prof. Asen Balltov. “Korridoret e gjelbra” do të rivendosen kur mbërrijnë në vend sasi më të mëdha prej..

27.02.21 12:53 |
Всички новини: днес | вчера