Eмисия новини
от 11.00 часа
Placido Domingo dhe Sonja Jonçeva

Placido Domingo është mik i forumit të parë ndërkombëtar “Kultura dhe biznesi - bashkë në botën digjitale” në Sofje

Këngëtari i operës me famë botërore Placido Domingo do të jetë një mik i posaçëm i forumit të parë ndërkombëtar, “Kultura dhe biznesi - bashkë në botën digjitale”, i cili do të zhvillohet më 30 gusht në Sofje. Forumi prezanton mundësitë e reja..

29.08.21 11:25 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера