Eмисия новини
от 09.00 часа
Daniell Mitov

Deri në të hënën GERB do të kthejë mandatin për formimin e qeverisë

Në qoftë se “Bullgaria Demokratike” dhe “Ka një popull të tillë” nuk duan të bisedojnë me GERB për qeverinë e propozuar nga ne dhe për prioritetet e ardhshme të qeverisjes do ta kthejmë mandatin. Këtë e deklaroi para bTV kandidati i GERB për..

21.04.21 12:07 |

Kryeministri Bojko Borisov: Duan që të ketë përsëri “kabinet Oresharski”

“Dje u bënë të qarta shumë gjëra. Së pari se DPS nuk e përkrah GERB . Për të gjithë u bë e qartë se fjalët e tyre për Kuvend të Madh Popullor dhe kushtetutë të re kanë qenë të kota. Çfarë doli – se të gjithë kanë gënjyer! U bë e qartë për të..

01.09.20 12:08 |
Всички новини: днес | вчера