Eмисия новини
от 07.00 часа

Po krijohet një Qendër Universitare Ballkanike

Rektorët e nëntë universiteteve nga Bullgaria, Shqipëria, Rumania, Serbia, Turqia, Maqedonia e Veriut dhe Greqia nënshkruan sot në Universitetin e Veliko Tërnovos një Memorandum për krijimin e një Qendre Universitare Ballkanike, njoftoi..

21.03.23 17:22 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна