Eмисия новини
от 21.00 часа

Arkivat shtetërore e prezantojnë Radoj Ralinin në pasqyrën e kohës

Edhe sot e kësaj dite kur të bëhet fjalë për mitingjet e para demokratike kujtohemi për personalitetin artistik të Radoj Ralinit. Sikurse ende i dëgjojmë thirrjet e tij për pluralizëm, zgjedhje të lira dhe të drejta të njeriut. Radoj Ralin nuk përkulej..

13.11.19 13:01 |
Всички новини: днес | вчера