Të gjithë ministrat e “Ka një popull të tillë” dhanë dorëheqjen

Ministrja e Jashtme Teodora Gençovska dhe Ministri i Energjetikës Aleksandër Nikollov dhanë dorëheqje pasi partia "Ka një popull të tillë" njoftoi se tërhiqet nga qeverisja e vendit . Të dy do të vazhdojnë të mbajnë detyrën deri në përzgjedhjen..

13.06.22 13:11 |
Nënpresidentja Ilijana Jotova

Nënpresidentja Ilijana Jotova: Bullgaria nuk është në një situatë të përshtatshme për zgjedhje të parakohshme

Nënpresidenjta Ilijana Jotova komentoi se zgjedhjet e mundshme të parakohshme parlamentare nuk do të jenë precedent, por në situatën e tanishme kjo nuk do të ishte e mirë për Bullgarinë. Kryeministri Kirill Petkov duhet të propozojë zgjidhje të..

09.06.22 16:54 |
Radostin Vasilev

ITN: Deri në fund të javës mund të ketë qeveri të re

Ka të ngjarë që deri në fund të javës të jetë gati përbërja e qeverisë së re e përgatitur nga "Ka një popull të tillë" (ITN). Këtë prognozë e bëri para gazetarëve deputeti nga partia e showmanit Sllavi Trifonov Radostin Vasilev. Më herët sot, u..

26.07.21 17:16 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна