Eмисия новини
от 09.00 часа
Takimi i Georgji Rakovskit me Tiho dhe Tonka Obretenovi në qytetin Ruse

Një ekspozitë digjitale në qytetin Ruse prezanton dokumente shumë pak të njohura për jetën dhe veprimtarinë e Rakovskit

Në lidhje me 200 vjetorin nga lindja e Georgi Rakovskit, ekspozita online në qytetin Ruse prezanton dokumente shumë pak të njohura për jetën dhe veprimtarinë e revolucionarit. Administrata e rrethit në qytetin e Danubit specifikon se ekspozita,..

17.04.21 07:15 |

Nga qyteti Rakovski Papa Françesku u drejtoi thirrje njerëzve të duan njëri-tjetrin dhe të jenë optimistë

Me një fjalim emocionues përpara më shumë se 750 përfaqësuesve të famullive të ndryshme dhe lëvizjeve të kishës katolike në Bullgari, të shpërndara në mënyrë proporcionale sipas madhësisë së komuniteteve të tyre përkatëse, nga qyteti Rakovski Papa..

06.05.19 17:50 |

Komuniteti katolik në Rakovski qe vizituar për herë të parë nga Papa

Papa Françesku vizitoi komunitetin katolik në qytetin Rakovski në Bullgarinë Jugore, ku qindra banues vendas si dhe miq e pritën   me përshëndetje të gëzueshme dhe brohoritje. Mes episodeve të komunikimit të lirë me shumicën, Ati i Shenjtë u dha..

06.05.19 13:40 |
Всички новини: днес | вчера