Eмисия новини
от 03.00 часа
Godina e MPJ-së në Sofje

Sofja ripohoi pozitën e saj mbi perspektivën evropiane të Shkupit

Bullgaria ripohoi pozitën e saj mbi perspektivën evropiane të Maqedonisë së Veriut dhe mbetet e hapur për një dialog konstruktiv me Presidencën e ardhshme sllovene të Këshillit të Bashkimit Evropian për të gjetur zgjidhje reciprokisht të pranueshme. Kjo..

22.06.21 17:58 |
Ministri Svetllan Stoev

Prioritet për Sofjen është rivendosja e besimit me Shkupin

Vazhdimësia dhe parashikueshmëria janë në thelbin e politikës së jashtme të qeverisë teknike, tha Ministri i Jashtëm i përkohshëm Svetllan Stoev gjatë prezantimit të ekipit të tij. Rivendosja e besimit dhe dialogut me Maqedoninë Veriore është një..

25.05.21 12:49 |
Всички новини: днес | вчера