Eмисия новини
от 01.00 часа

Interkonektori Bullgari-Serbi duhet të fillojë të punojë gjatë vitit 2022

Ministrja e energjetikës Temenuzhka Petkova dhe homologu i saj seb Aleksandër Antiç pas bisedimeve të tyre në Beograd të Serbisë deklaruan se interkonektori ndërmjet Bullgarisë dhe Serbisë duhet të fillojë të funksionojë gjatë vitit 2022. Ndërtimi..

03.06.19 16:01 |
Ministret Joksimoviç (majtas) dhe Zaharieva

Sofja dhe Beogradi dëshirojnë të zhvillojnë frymën e re të marrëdhënieve të tyre

Ministrja bullgare e punëve të jashtme Ekaterina Zaharieva dhe Ministrja e Serbisë për integrimin evropian Jadranka Joksimoviç diskutuan në Sofje marrëdhëniet dypalëshe dhe çështje me interes bilateral në fushat e transportit dhe energjetikës. Ato..

23.04.19 09:39 |

U hap një ekspozitë arkeologjike me eksponate nga Bullgaria, Serbia dhe Maqedonia e Veriut

Ministri i Kulturës Boill Banov dhe Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev inauguruan në Shkup ekspozitën “100 vjet Trebenishte”. Ekspozita e organizuar në bashkëpunim me muzetë në Sofje, Beograd dhe Ohër, paraqet zbulimet e nekropolit të pasur..

15.03.19 15:16 |
Всички новини: днес | вчера