Eмисия новини
от 01.00 часа

Dita e Shenjtorëve Konstantin dhe Elena është festë edhe e pushimores së parë detare në Bullgari

Më 21 maj të krishterët ortodoksë lavdërojnë Shenjtorët Konstantin dhe Elena. Mbreti Konstantin (280-337) imponoi fenë e krishtere si dominuese në Perandorinë Romake të sunduar prej tij. Kjo u bë në vitin 313 nëpërmjet Ediktit të Milanos,..

21.05.21 07:15 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера