Eмисия новини
от 05.00 часа

Ministri i Shëndetësisë mbyll Shtabin e Vaksinimit

Shtabi Kombëtar i Vaksinimit kundër koronavirusit do të mbyllet, sepse i ka përmbushur qëllimet e vendosura dhe në vend të tij do të krijohet një Këshill Konsultativ për Vaksinimin, njoftoi Ministri i Shëndetësisë dr. Stojço Kacarov. Organi i..

21.06.21 14:25 |

Është e mundur që numri i të imunizuarve të rritet

Vaksina Astra Zeneca kërkon ruajtjen në një frigorifer të zakonshëm midis dy dhe tetë gradë, gjë që do të lehtësojë përhapjen e saj më të shpejtë në Bullgari. Sipas Dr. Asen Baltov, drejtori i Spitalit të Urgjencës “Pirogov”, 300 000 doza të tjera..

07.02.21 13:25 |
Всички новини: днес | вчера