Eмисия новини
от 22.00 часа
Kristalina Georgieva

Akuza të rënda kundër Kristalina Georgievës

Drejtuesja e FMN -së Kristalina Georgieva është thirrur për shpjegime nga ish -punëdhënësi i saj, Banka Botërore, për ushtrimin e presionit në dobi të Kinës. Sipas një raporti të pavarur nga firma juridike WilmerHale, në emër të Bankës Botërore,..

17.09.21 15:30 |
Simeon Djankov

Disa muaj të vështirë qëndrojnë përpara ekonomisë bullgare

Pavarësisht se viti 2020 mbeti në histori përpara më pak se një jave, pasojat nga Covid-kriza do të ndikojnë mbi gjendjen psikike, emocionale dhe për më tepër financiare si të bullgarëve, kështu dhe të gjithë popujve të tjerë nëpër botë. Nuk duhet të..

07.01.21 13:11 |

Buxheti 2010 do të jetë konservativ, i balancuar, pa ndryshim në politikën fiskale, me ulje të Produktit të Brendshëm Bruto me 2%

Deri në fund të muajit shkurt Bullgaria do të japë dokumentet për të hyrë në “paradhomën” e zonës evropiane, ose të ashtuquajturat mekanizma para-bashkuese ERM-2. Kandidatura e vendit do të shikohet gjatë muajit janar, pasi të gjitha shtetet-anëtare të..

08.10.09 15:25 |
Всички новини: днес | вчера