Eмисия новини
от 15.00 часа

Titujt e nxehtë të aksionit në edicionin e parë “Sveti Vllas Film Fest”

Nga 30   qershor deri më 2 korrik në pushimoren detare Sveti Vllas prezantohet edicioni i parë i festivalit të filmave “Sveti Vllas Film Fest”. Adhuruesit e zhanrit të kinemasë aksion mund të shijojnë një maratonë filmike treditore me nëntë nga..

30.06.22 06:15 |
Irakli

Prokuroria në Bullgari kundërshton lejet për ndërtimin skandaloz në bregdetin jugor

Prokuroria ka parashtruar në gjyq një ankesë kundër lejeve për ndërtimin në vendpushimin Sveti Vllas, i cili ndodhet në zonën e mbrojtur “Emine – Irakli”. Gjatë koordinimit të projektit nuk janë bërë vlerësime për ndikimin mbi mjedis dhe më..

03.07.20 15:14 |
Nikolla Stançev

U inaugurua një Shteg i Famës Olimpike në qytetin bregdetar Sveti Vllas

Në qytetin tonë bregdetar Sveti Vllas pranë Detit të Zi u inaugurua një Shteg i Famës Olimpike me imazhet e të gjithë sportistëve bullgarë që kanë fituar medalje të arta olimpike. Në shteg u vendosën basorelievet e 48 sportistëve bullgarë që kanë fituar..

16.08.19 16:37 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера