Eмисия новини
от часа

Eko-shenjet e reja do të japin informacion të plotë në lidhje me makinat në Bullgari

Nga 12 korrik, makinat në Bullgari do të jenë në gjendje të lëvizin vetëm nëse kanë një shenje me çip për grupin ekologjik. Shenjet me çip do të japin informacion në lidhje me numrin e regjistrimit, pronarin dhe standardin mjedisor të makinës. Para..

14.03.21 14:05 |

Aplikimi i sistemit TOL ka për qëllim të vendosë një model më të drejtë të faturimit

Sistemi TOL në Bullgari do të startojë më 1 mars me tarifat e reja më të ulëta të kontraktuara midis qeverisë dhe organizatave të transportuesve. Deri më 12 shkurt taksat u diskutuan në popull. Pritet që korrigjimet të miratohen në mbledhjen..

20.02.20 12:37 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР