Eмисия новини
от 18.00 часа

Bullgaria përmes vështrimit të Tatjanës nga Sllovakia është një shtëpi e përmbushur me shumë bukuri dhe dashuri

Ndjenja për sukses, pavarësisht se ku është vendosur njeriu, vjen nga përkrahja dhe komunikimi me njerëzit - me shokët ose kolegët, por dhe nga fakti të gjendesh në vendin tënd në punë, të ndihesh i kënaqur nga arritjet e tua. Kur të gjitha këto kushte..

31.07.21 10:05 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна