Eмисия новини
от 16.00 часа

Bletarët nga regjionin i Detit të Zi kërkojnë së bashku tregje të reja të jashtme

Bletarë nga Rumania, Bullgaria, Turqia, Ukraina dhe Moldavia kërkojnë mundësi për zgjerimin e tregut për prodhimin e tyre në Ekspozitën Ndërkombëtare të Produkteve të Bletarisë në qytetin tonë bregdetar Varna. Qëllimi është krijimi i një rrjeti të..

17.09.19 13:13 |

Ukraina ka ripohuar se do të respektojë interesat e popullsisë vendase bullgare

Zëvendëskryeministrja për politikën ekonomike dhe demografike Marijana Nikollova bëri të ditur se shteti ukrainas ka ripohuar se do të respektojë interesat e bashkësisë bullgare. Nikollova, e cila ishte e pranishme në ceremoninë e hyrjes në detyrë të..

22.05.19 11:19 |

Bullgaria dhe Ukraina rifillojnë mbledhjet e Komisionit Ndërqeveritar

Në Kiev zëvendëskryeministrat e Bullgarisë dhe të Ukrainës, Mariana Nikollova dhe Stepan Kubiv, u morën vesh të rinovojnë punën   e Komisionit Ndërqeveritar për bashkëpunim ekonomik, i cili nuk ka kuvenduar prej 9 vjetëve. Kubiv ka propozuar që të..

14.05.19 18:58 |
Всички новини: днес | вчера