Eмисия новини
от 17.00 часа

Shoferët e kamionëve bllokuan për një orë Urën e Danubit

Shoferët e kamionëve bllokuan Urën e Danubit pranë Vidinit, duke kërkuar që autoritetet rumune t’i kryejnë kontrollet kufitare më shpejt. Trafiku u ndalua rreth orës 16.00. Bllokada vazhdoi rreth një orë. Që prej muajsh, radhët e kamionëve..

26.08.21 18:41 |

Ndalim i pjesshëm i trafikut në Urën e Danubit tek Ruse deri më 29 prill

Nga 26 deri më 29 prill për 4 orë - nga ora 20:00 deri në 24:00 , do të ndalet trafiku në Urën e Danubit pranë Ruse , njoftoi Agjencia e Infrastrukturës Rrugore. Organizimi i përkohshëm i trafikut në një seksion prej 1 km. është i nevojshëm..

26.04.21 10:47 |

Protestues bllokuan trafikun e Urës së Danubit pranë qytetit Ruse

Një protestë me vetura ndaloi lëvizjen në rajonin e Urës së Danubit pranë qytetit Ruse. Nga bashkia e qytetit saktësuan se në lajmërimin për protestën nuk përmendet asgjë për bllokimin e trafikut. Trafiku i veturave riorientohet por shoferët e..

22.09.20 14:12 |

Protestuesit hoqën bllokimin e Urës së Danubit pas një aksidenti rrugor në rrugën e tërthortë

Protestuesit në pikën kufitare me Rumaninë te Ura e Danubit pranë qytetit Ruse hoqën bllokimin. Protesta e tyre do të vazhdojë para Pallatit Gjyqësor në qytetin Ruse. Vendimi për transferimin e protestës së lejuar deri në orën 20, orë lokale, u mor..

02.09.20 18:51 |

Bllokadë para Urës së Danubit dhe protestë tek Kullata-Promahon

Transportues nga rajoni i Goce Dellçevos janë duke protestuar te PKK-ja Kullata-Promahon. Ata janë të pakënaqur për mbylljen e pikëkalimit “Ilinden-Eksohi”, si masë kundër përhapjes së Covid-19. Megjithëse MPJ-ja bullgare njoftoi se “Ilinden-Eksohi”..

02.09.20 14:32 |

7 ide për vizita aventureske në rajonin e qytetit Ruse

Rajoni i qytetit Ruse buzë lumit Danub është një sfidë e vërtetë për njerëzit me një frymë aventureske. Si mund të kaloni një fundjavë të paharruar në këtë pjesë kaq të bukur të Bullgarisë Verilindore? Ja disa nga propozimet tona: 1. Shëtisni..

22.08.20 05:20 |

Transportuesit organizojnë protestë në pikën kufitare Ura e Danubit pranë qytetit Ruse

Më 15 korrik në pikën kufitare “Ura e Danubit” – Ruse, në kufirin me Rumaninë organizohet protestë të transportuesve. Ata ngulin këmbë për heqjen e sistemit tol dhe për kthimin e vinjetave. Pakënaqësia u provokua nga puna jo e mirë e sistemit tol...

15.07.20 09:27 |

Vendoset regjim për lëvizjen e kamionëve drejtë Urës së Danubit pranë Ruses

Për shkak të rreshtave në pikën kufitare bullgaro-rumune Urën e Danubit pranë qytetit Ruse kamionët në këtë drejtim do të ndalen në rajonet e qyteteve Bjalla, Veliko T[ërnovo, Stara Zagora, Pleven. Kolona 15 kilometërshe nga kamionë u formua për shkak të..

17.06.20 16:03 |

Pavarësisht nga udhëzimet e Komisionit Evropian ka rreshta kamionësh në kufirin midis Bullgarisë dhe Rumanisë

Afro 2 orë presin kamionët për të kaluar kufirin midis Rumanisë dhe Bullgarisë, njoftoi zëdhënësi i Komisionit Evropian Stefan De Keersmaecker. Ai theksoi, se pas udhëzimeve të Komisionit Evropian nga 23 mars i këtij viti për të ashtuquajturat “korridore të..

24.03.20 16:36 |

Fushatë kundër korrupsionit në “Urën e Danubit”

Ministria e Punëve të Brendshme filloi një fushatë të quajtur “Qëndro pastër, thuaj JO korrupsionit”. Hapi i parë është zhvillimi i anketës ndër qytetarët, të cilët kalojnë pikën e kalimit kufitar “Ura e Danubit” (pranë qytetit Ruse, midis Ruimanisë..

12.07.19 10:26 |
Всички новини: днес | вчера