Eмисия новини
от 13.00 часа

Një ekspeditë do të zbulojë sekretet e urave prej guri në Rodopet

Duke shkelur fortë me këmbët e veta prej druri, por me një shtat të ngritur mbi ujërat rrëshqanorë, urat prej guri në malet Rodope janë në një miqësi me kohën. Kurse ajo, në momentin në të cilin lodhet të llogarisë çastet dhe përjetësitë, ulet mbi..

25.09.21 11:45 |

Ura e Djallit do të aplikojë për listën e UNESKO-s

Bashkia Ardino, Rrethi Kërxhali, do të aplikojë në UNESKO për përfshirjen e Urës emblematike të Djallit /Djavollskijat Most/ në listën e trashëgimisë kulturore dhe natyrore botërore. Pajisja prej guri është ndërtuar në shekullin e 14-të dhe është..

26.07.21 16:52 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР