Eмисия новини
от 08.00 часа
Hristo Ivanov

Dorëheqje pas zgjedhjeve në “Po, Bullgaria!” dhe në VMRO

Rezultati i koalicionit “Bullgaria Demokratike” është jashtëzakonisht i keq në krahasim me zgjedhjet e kaluara parlamentare, komentoi në rrjetet sociale bashkëkryetari i formacionit Hristo Ivanov. "Duhet të merret përgjegjësi". Po e jap dorëheqjen..

15.11.21 17:03 |

Qendra për Analizë: Në se zgjedhjet ishin sot më shumë vota do të kishin GERB-SDS, “Po e vazhdojmë ndryshimin” dhe BSP

Një sondazh parazgjedhor i Qendrës për Analizë dhe Marketing tregon se gjashtë formacione politike do të hynin në Kuvendin e ri Popullor, por ka edhe një shans për një të shtatë, raportoi BNR Horizont. Koalicioni GERB-UDF merr 22.3 për qind,..

28.10.21 16:20 |

Pothuajse gjysma e bullgarëve janë gati të votojnë më 14 nëntor

Nëse zgjedhjet parlamentare u mbajtën më 7 shtator, koalicioni GERB-SDS do të ishte forca e parë me 22.5 për qind mbështetje, sipas një sondazhi të Gallup. Me rezultate pothuajse të barabarta janë BSP me 16.1 për qind të preferencave, “Bullgaria..

17.09.21 14:03 |

Një sondazhi i Agjencisë “Mediana” i jep përparësi “Ka një popull të tillë”

Sipas një sondazhi të Agjencisë “Mediana”, kryer me fondet e veta, parlamenti i ardhshëm do të përbëhet nga 7 forca politike. 24 për qind e votuesve do të votonin për “Ka një popull të tillë”, ish-sundimtarët nga GERB do të ishin të dytët me..

16.06.21 17:09 |

“Alpha Research”: Diferenca parazgjedhore prej 2 për qind midis GERB-SDS dhe ITN

Ditë para fillimit të fushatës elektorale për zgjedhjet e parakohshme parlamentare në 11 korrik, koalicioni GERB-SDS merr mbështetje nga 20.3 për qind të votuesve, “Ka një popull të tillë” (ITN) - 18.2 për qind, BSP - 14.4 për qind, “Bullgaria..

09.06.21 15:47 |

Partitë patriotike kërkuan shpërbërjen e Lëvizjes për të Drejtat dhe Liritë

Një protestë e “Patriotëve Bullgarë - VMRO, Volja dhe Frontit Kombëtar për Shpëtimin e Bullgarisë” u zhillua para selisë së Lëvizjes për të Drejtat dhe Liritë (DPS). Arsyeja e protestës ishte deklarata e udhëheqësit të DPS Mustafa Karadajë se..

09.06.21 15:23 |

Patriotët do të marrin pjesë në zgjedhjet e parakohshme në koalicion

VMRO, Volja dhe Fronti Kombëtar për Shpëtimin e Bullgarisë (NFSB) do të marrin pjesë në zgjedhjet parlamentare të 11 korrikut si një koalicion i quajtur Patriotët Bullgarë. Krerët e tre partive nuk do të marrin pjesë në listat e tij. Marrëveshja..

20.05.21 18:19 |

GALUP: Të njëjtat gjashtë formacione në parlamentin e ardhshëm

Nëse zgjedhjet do të mbaheshin sot, të njëjtat gjashtë forca politike do të hynin në parlament që nga votimi i fundit, sipas një sondazhi të rregullt të pavarur të Gallup International Balkan. Forca e parë politike prapë do të ishte GERB me..

19.05.21 17:53 |
Krasimir Karakaçanov

VMRO me një formulë për paraqitje të përbashkët të formacioneve patriotike në zgjedhjet e ardhshme

"Ne nuk mund të vazhdojmë të lëkundemi midis asaj që Uashingtoni dhe Brukseli, ose Moska na thonë. Interesi bullgar duhet të jetë gjëja kryesore," tha udhëheqësi i VMRO Krasimir Karakaçanov për BNR. Ai po propozon që formacionet patriotike..

13.05.21 15:48 |
Valeri Simeonov

NFSB bën thirrje për bashkimin e forcave patriotike

Fronti Kombëtar për Shpëtimin e Bullgarisë /NFSB/ përhapi thirrje ndaj partive për t’u mbledhur në një forum të përbashkët patriotik më 10 maj. Organizata, e udhëhequr nga Valeri Simeonov, po kundërshton vendimin e Kuvendit Popullor, i cili..

30.04.21 13:14 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР