Eмисия новини
от 17.00 часа
Valdis Dombrovskis

Valdis Dombrovskis para BNR-së: Bullgaria mund të aplikojë euron gjatë vitit 2024

"Bullgaria është ende duke punuar mbi planin e rimëkëmbjes - veçanërisht në pjesët për qëllimet e gjelbra dhe përfshirjen sociale, përpara se ta paraqesë atë në Bruksel," vuri në dukje Zëvendës Presidenti i Komisionit Evropian Valdis Dombrovskis para..

13.04.21 17:45 |
Valdis Dombrovskis

Komisioni Evropian vlerësoi zhvillimin e ekonomisë bullgare gjatë vitit 2019

Bullgaria ka një progres të konsiderueshëm në administrimin korporativ të ndërmarrjeve shtetërore, në miratimin dhe aplikimin e legjislacionit përkatës, si dhe në garantimin e stabilitetit të bankave dhe të mbikëqyrjes së tyre, thuhet në vlerësimin e..

26.02.20 15:15 |
Всички новини: днес | вчера