Eмисия новини
от часа

Valentin Jordanov – bullgari që ndryshoi pamjen e Las Vegasit

Valentin Jordanov është një njeri pozitiv dhe i suksesshëm i cili transformon Las Vegasin me instalacionet, pikturat dhe skulpturat e tij të jashtëzakonshme shumëngjyrëshe. Historia e piktorit bullgar është pushtuese dhe motivuese. Ai është..

11.09.22 12:45 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна