Eмисия новини
от 12.00 часа
Valeri Simeonov

NFSB bën thirrje për bashkimin e forcave patriotike

Fronti Kombëtar për Shpëtimin e Bullgarisë /NFSB/ përhapi thirrje ndaj partive për t’u mbledhur në një forum të përbashkët patriotik më 10 maj. Organizata, e udhëhequr nga Valeri Simeonov, po kundërshton vendimin e Kuvendit Popullor, i cili..

30.04.21 13:14 |

FKSHB kërkon shpalljen e karantinës 3 javore në vend

Sipas modelit të një sërë shtetesh evropiane duhet të forcojmë masat kundër epidemisë dhe të shpallet një karantinë së paku tre javore, tha për TV ”Evropa” Valeri Simeonov, lider i Frontit Kombëtar për Shpëtimin e Bullgarisë, parti e cila është në..

22.11.20 14:51 |
Valeri Simeonov

Qeveria do ta mbarojë mandatin e vet

Dhënia e dorëheqjes është e pakuptimtë 6 muaj para zgjedhjeve të rregullta. Kjo do t’i sjellë shtetit shpenzime më të shumta dhe humbje të konsiderueshme, tha para BNT-së Zëvendëskryetari i Parlamentit Valeri Simeonov dhe një prej liderëve të..

20.09.20 14:30 |
Krasimir Karakaçanov (majtas) dhe Valeri Simeonov

Një aktivist me origjinë rome në Belgjikë: Bojko Borisov u bë peng i “Patriotëve të Bashkuar”

Kryeministri është peng i partnerëve të tij në koalicion - “Patriotët e Bashkuar”, dhe më konkretisht të liderëve të partive nacionaliste “Fronti Kombëtar për Shpëtimin e Bullgarisë” (NFSB) Valeri Simeonov dhe të VMRO-së Krasimir Karakaçanov. Një..

07.08.20 15:06 |
Valeri Simeonov

Vendimi për heqjen e bllokadave është marrë nga Këshilli i Koalicionit

Nuk mund të përgjigjem se kush propozoi heqjen e bllokadave me çadra. Në Këshillin e Koalicionit e diskutonim në vazhdim të një ore çështjen dhe arritëm në përfundimin se policia duhet ta kryejë punën e vet, tha lideri i Frontit Kombëtar për..

07.08.20 10:57 |
Valeri Simeonov

Valeri Simeonov: Bojko Borisov mbetet kryeministër

Qeveria mbetet, kryeministri Bojko Borisov – gjithashtu. Me këto fjalë lideri i Frontit Kombëtar për Shpëtimin e Bullgarisë Valeri Simeonov iu përgjigj në telefon pyetjeve të gazetarëve pas këshillit të sotëm të koalicionit në pushtet, bëri të..

06.08.20 14:34 |

Koalicioni në pushtet diskutoi disa ndërrime në qeveri

Në kuadrin e Këshillit të Koalicionit me pjesëmarrjen e zëvendës kryeministrit dhe kryetar i VMRO-së Krasimir Karakaçanov dhe të kryetarit të Frontit Kombëtar për Shpëtimin e Bullgarisë dhe zëvendës kryetar i Kuvendit Popullore Valeri Simeonov,..

22.07.20 15:08 |
Valeri Simeonov

Sipas Valeri Simeonovit protestuesit nuk e përfaqësojnë tërë shoqërinë

Pritet që në kuadrin e dy ditëve të dihen ndryshimet eventuale në kabinet dhe veprimet e ardhshme të pushtetarëve, tha para BNT-së zëvendëskryetari i Kuvendit Popullor Valeri Simeonov. U morëm vesh që të mos komentojmë çështjet që kanë të bëjnë me..

21.07.20 11:29 |
Bojko Borisov

Kryeministri thirr Këshillin e Koalicionit Qeverisës për shkak të protestave

Kryeministri Bojko Borisov thirr Këshillin e Koalicionit Qeverisës për shkak të protestave në kërkim të planit për konsolidimin e institucioneve të shtetit. Gjatë takimit GERB dhe Patriotët e Bashkuar do të diskutojnë dorëheqjet e Ministrit të Financave..

16.07.20 08:41 |

Shkëmbimi turistik mes Greqisë dhe Bullgarisë

Radhët në pikat e kalimit kufitar në drejtim Bullgari-Greqi pas heqjes së karantinës nuk janë vlerësim për cilësinë e turizmit në vendin tonë, apo shenjë për këtë se bullgarët parapëlqejnë plazhet greke – thanë zv. kryetari i Kuvendit Popullor Valeri..

16.06.20 12:44 |
Всички новини: днес | вчера