Eмисия новини
от 03.00 часа
Vasill Bozhkov

Vasill Bozhkov do të kandidojë për deputet, në qoftë se partia e tij merr vendim për këtë

“Madje të mos arrijmë të regjistrohemi brenda afatit do të gjejmë mënyra që të marrim pjesë në zgjedhje” – deklaroi në një intervistë për BNR nga Dubai afaristi Vasill Bozhkov – themeluesi i partisë “Vera Bullgare”, kundër të cilit janë ngritur 19..

31.01.21 15:07 |

Prokuroria konfiskoi mbi 1400 piktura nga shtëpia e afaristit Vasill Bozhkov, i cili fshihet në Dubai

Prokuroria konfiskoi 1418 piktura dhe 45 grafika nga banesa e afaristit Vasill Bozhkov, i cili fshihet në Dubai, bëri të ditur sajti i Prokurorisë. Ndër veprat e artit ka edhe të tilla të krijuesve të njohur bullgar, si Vlladimir Dimitrov –..

18.01.21 17:59 |

Kush është “hanxhiu” në llogaritë politike të partive

Zgjedhjet parlamentare në Bullgari janë në horizont. Me fillimin e vitit 2021 filloi një dinamikë e ndjeshme në strukturat politike. Presidenti Rumen Radev , i cili duhet me dekret të caktojë datën e zgjedhjeve parlamentare, filloi një seri konsultimesh..

06.01.21 13:44 |

Zgjedhjet për Parlament – theksi në vitin politik 2021

Pas një viti të pazakontë që prej dekadash e këtej, gjatë pranverës së vitit 2021 në Bullgari priten zgjedhje të rëndësishme dhe mjaftë atraktive parlamentare. Pavarësisht nga protestat në vitin e Covid-krizës nuk u arrit në zgjedhje para afatit. Tani,..

05.01.21 07:10 |
Vasill Bozhkov

Gjykata anuloi konfiskimet mbi pronën e bosit të lojërave të fatit Vasill Bozhkov

Gjykata Administrative e Sofjes ka anuluar konfiskimet mbi firmën “New Games”, pronë e bosit të lojërave të fatit Vasill Bozhkov , i cili fshihet në Dubaj.  Sekuestrimet u vendosën nga Agjencia Kombëtare e të Ardhurave mbi llogaritë bankare,..

16.10.20 15:06 |
Koleksioni Vasill Bozhkov

Do të vlerësojnë koleksionin e Vasill Bozhkovit

Ekspertë ndërkombëtarë do të bëjnë ekspertizë dhe do të vlerësojnë 212 objektet e regjistruara, artefakte nga koleksioni arkeologjik i Vasill Bozhkovit, i cili po i fshihet drejtësisë . Hetuesit do të përcaktojnë origjinën e secilës prej sendeve,..

06.10.20 15:19 |
Antika nga koleksioni i bozhkovit

Vasill Bozhkov akuzoi Deljan Peevskin për marrjen e koleksionit të tij me sende antike

Biznesmeni i akuzuar Vasill Bozhkov i cili fshihet në Dubaj akuzoi deputetin e Lëvizjes për të Drejta dhe Liri Deljan Peevski se qëndron prapa konfiskimit të koleksionit të tij nga sende antike nga prokuroria. Ai e caktoi këtë si vjedhje. Bozhkovi e..

13.08.20 14:11 |
Vasill Bozhkov

U arrestuan 35 të afërt të bosit të lojërave të fatit Vasill Bozhkov

35 veta u arrestuan në lidhje me hetimin kundër bosit të lojërave të fatit Vasill Bozhkov i cili ndodhet në Dubaj dhe kundër të cilit në Bullgari u ngritën 19 akuza. Si rezultat i Aksionit të Ministrisë së Brendshme dhe të Prokurorisë së..

21.07.20 14:54 |
Vasill Bozhkov

Janë duke hetuar afaristin Vasill Bozkov edhe për krime kundër Republikës

Prokuroria filloi hetime për krime kundër Republikës. Lidhur me hetimin e ri Prokuroria publikoi prova të grumbulluara nëpërmjet mjeteve të posaçme hetuese, ku ka biseda mes afaristit Vasill Bozkov, i cili fshihet në Dubai, dhe gazetarit Ognjan..

14.07.20 14:08 |
Sijka Mileva

Prokuroria: Persona të akuzuar, politikanë “të ndershëm” dhe “gazetarë” të lirë – kundër drejtësisë

Afaristët e akuzuar Vasill Bozhkov dhe Cvetan Vasilev, të cilët gjenden jashtë shtetit, janë në kontakt me politikanë “të ndershëm” dhe “gazetarë” të lirë, që ta sabotojnë punën e sistemit të drejtësisë të Bullgarisë. Këtë e shpalli në një briefng..

14.07.20 12:40 |
Всички новини: днес | вчера