Eмисия новини
от 13.00 часа

Vëllazëria e Bardhë dhe Vallja e Diellit në Rilla

Qindra njerëz me veshje të bardha, të renditur në formën e një rrethi janë duke vallëzuar me shikim drejtuar diellit - këtë pamje të paharrueshme do ta shohë kushdo që viziton Shtatë Liqenet e Rillës në gusht. Rituali quhet “Paneuritmia” dhe përmes..

19.08.22 08:30 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера