Eмисия новини
от 22.00 часа

Tubimet dhe festivalet е gjallërojnë jetën në vendbanimet e vogla në Bullgari

Vera është në ecje të plotë dhe kjo është koha kur njerëzit udhëtojnë dhe rizbulojnë jetën në qytetet më të vogla. Me tubimet kushtuar traditave, zakoneve, gatimeve vendase apo thjesht me takimet familjare, ata mbledhin mysafirë nga vendi dhe..

15.08.22 09:23 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера