Eмисия новини
от 21.00 часа

Vendosën moratorium mbi autorizimet e qeverisë

Parlamenti vendosi moratorium mbi marrëveshjet dhe emërimet e qeverisë në dorëheqje deri në fund të mandatit të saj. Të gjitha partitë, përveç GERB, votuan për kufizimin e Këshillit të Ministrave. Ish pshtetarët e caktuan aktin si antikushtetues..

22.04.21 12:46 |

U shpallën rregullat për listat e votuesve

Komisioni Qendror Zgjedhor vendosi rregullat për listat e votuesve për zgjedhjet parlamentare të 4 prillit. Listat e votimit do të përpilohen nga kryetarët e bashkive dhe administratat komunale në adresë të përhershme. Personat që aplikojnë për të..

19.02.21 12:37 |

Kriza e koronavirusit i dha shtytje komunikimit digjital me administratën

Vizitat në Sistemin për dorëzim të sigurt elektronik, sistem ky i cili lejon dërgimin dhe marrjen e dokumenteve elektronike deri në dhe nga organet publike, personat fizikë dhe juridikë, arrijnë 100 në një minutë. Këtë e bëri të ditur Agjencia..

30.04.20 08:05 |
Krasen Stançev

Humbjet nga COVID-19 janë 25 milionë euro në ditë

Në një intervistë për Radion Kombëtare Bullgare ekonomisti Krasen Stancev themelues i Institutit të Ekonomisë së Tregut alarmoi, se deri tashti humbjet nga COVID-19 në ditë në Bullgari janë përafërsisht 25 milionë euro, ose 50 milionë leva. Kjo do të thotë..

27.03.20 11:52 |
Boris Jaçev në studion e BNR-së

Boris Jaçev: Ligji për Kundërvënien e Korrupsionit jep rezultate

“Ekziston një qartësi më të madhe rreth pronës së njerëzve në poste të larta publike dhe në administratën vendore. Kjo transparencë është një nga sukseset kryesore të Ligjit për Kundërvënien e korrupsionit ” – deklaroi për Radion Kombëtare..

31.05.19 10:40 |
Всички новини: днес | вчера