Eмисия новини
от 17.00 часа

Tavani i subvencionit – pikë kontestuese në negociatat në sektorin “Bujqësia”

Në kuadrin e negociatave rreth programit të kabinetit eventual të koalicionit me mandatin e formacionit “Po e vazhdojmë ndryshimin”, mbi temën “Bujqësia pjesëmarrësit ranë dakord për nevojën për të rritur kontrollin mbi prodhimin e ushqimit, për të..

24.11.21 18:34 |

Dita e reflektimit para raundit të dytë të zgjedhjeve presidenciale

Si edhe e shtuna e kaluar 3 nëntor, edhe sot 20 nëntor, është dita e reflektimit, në të cilën votuesit duhet të bëjnë zgjedhjen e fundit për raundin e dytë të zgjedhjeve për president, te i cili arritën kandidatët Rumen Radev me nënpresidente..

20.11.21 06:10 |

Bullgaria i bëri thirrje Turqisë që të mos ndërhyjë në procesin zgjedhor

Një protestë u zhvillua sonte para godinës së Ambasadës së Turqisë në Sofje. Protestuesit shprehën mendimin, se Turqia duhet të përmbahet dhe të mos ndërhyjë në procesin elektoral në vendin tonë. Më herët sot Bullgaria shprehu zyrtarisht..

18.11.21 19:06 |

Ditë pa agjitacion para zgjedhjeve

Në Bullgari sot është Dita e Reflektimit para votës së parakohshme parlamentare më 11 korrik. Sipas ligjit është e ndaluar plotësisht publikimi i sondazheve sociologjike të opinioneve të zgjedhësve, si dhe çdo formë e agjitacionit politikë 24 orë..

10.07.21 05:05 |

Fillon fushata paraelektorale në Bullgari

Që sot, Bullgaria zyrtarisht është në një garë zgjedhore. Ajo vazhdon 29 ditë dhe përfundon në orën 24.00 në mesnatë më 2 prill 2021, tregon vendimi i Komisionit Qendror Zgjedhor. 24 orë përpara zhvillimit të zgjedhjeve parlamentare më 4 prill..

05.03.21 05:05 |

Po aplikohen masa lokale kundra përhapjes së virusit

Vala e tretë e shpërndarjes së koronavirusit tanimë është fakt dhe pikërisht asaj i dedikohet tendenca për një rritje graduale të sëmundshmërisë dhe zënies së shtretërve spitalor në Bullgari, shpalli në brifingun e rregullt për situatën aktuale..

04.03.21 15:05 |
Всички новини: днес | вчера