Eмисия новини
от 03.00 часа

“Pandemia në vijë të parë” – çfarë nuk treguan mediat

Cilat janë betejat personale dhe profesionale të punëtorëve të vijës së parë në sfera të ndryshme sociale në një situatë pandemie? Cilat janë problemet, çfarë është solidariteti dhe a ka ai tokë në Bullgari? Përgjigjet e këtyre pyetjeve i..

15.01.22 14:15 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера