Eмисия новини
от 22.00 часа

Festojmë Ditën e Shenjtorëve Konstantin dhe Elena

Më 21 maj është festa e Shenjtorëve Konstantin dhe Elena të respektuar nga kisha si apostuj të barabartë.  Konstantini ishte perandori i parë romak i krishterë i njohur zyrtarisht. Në vitin 313, nëpërmjet Ediktit të Mediolanës, të lëshuar nga..

21.05.22 07:15 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера