Eмисия новини
от 08.00 часа

Vendpushimi Vërshec me një atraksion të ri këtë pranverë

Vendpushimi i njohur balneo dhe spa Vërshec (Bullgari Veriperëndimore) pret mysafirët e tij në pranverë me paketa tërheqëse për turizëm spa dhe oferta të reja për pushim të shëndetshëm në natyrë. Autoritetet vendase njoftojnë se nga 1 maji në..

01.05.21 05:50 |

Sllënçev Brjag është vendpushimi më i leverdishëm evropian për britanikët

Kompleksi në Detin e Zi është në krye të klasifikimit të Postave Britanike për vendpushimet më të leverdishme në Evropë gjatë vitit 2021. Klasifikimi përgatitet sipas çmimeve të 8 produkteve të njohura dhe atraksioneve gjatë kohës së pushimeve..

11.03.21 07:15 |

Çengene Skele po kthehet në një territor për atraksione dhe ekspozita

Filloi ndërtimi i kompleksit kulturor-historik  “Çengene Skele” pranë qytezës së peshkatarëve me të njëjtin emër në afërsi të lagjes së qytetit Burgas Krajmorie. Parashikohet ndarja e një hapësire me një qasje të gjerë publike, qëllimi i së cilës..

27.09.20 06:05 |

Një atraksion i gjatë ajror pret miqtë e Çepellares gjatë kësaj vere

Një atraksion i ri interesant i tërheq turistët në rajonin e qytetit Çepellare - një nga vendet më të bukura në Rodopet. Çdo një kërkues i emocioneve të bukura mund të fluturojë me rreth 100 kilometra në orë mbi peizazhe nga të cilat të pushon zemra...

30.08.20 07:05 |

Motokino - atraksioni i ri i kinemasë në Sofje

Në pjesë të ndryshme të Evropës pandemia e riktheu për jetë të re kinemanë në makinë-një shenje dalluese të kulturës amerikane nga vitet 50 të shekullit të kaluar. Hyrja e teknologjive moderne dhe zhvillimi i tyre tepër i shpejt, çoi deri në..

25.07.20 07:00 |
Всички новини: днес | вчера