Eмисия новини
от 19.00 часа
Maja Manollova

Mbledhja e parë e Komisionit të Përkohshëm Parlamentar për Auditimin e Qeverisë

Komisioni i sapokrijuar i Përkohshëm Parlamentar për Auditimin e Qeverisë për 10 vjet më parë do të punojë në 9 fusha prioritare. Kjo u bë e qartë pas mbledhjes së saj të parë të sotëm. Kryetarja e komisionit maja manollova shpalli se fillojnë me 4..

21.04.21 18:24 |

Partia Socialiste Bullgare kërkon inspektim të plotë të Shoqatës Shtetërore “Avtomagistrali”

Partia Socialiste Bullgare paraqiti në parlament një projektvendim me të cilën insiston që Gjykata e Auditimit të kryejë një auditim të plotë të Shoqatës Shtetërore "Avtomagistrali" për periudhën 2016-2020. Socialistët presin që auditimi të..

09.12.20 17:41 |
Godina e BNR-së

Komisioni Parlamentar: Kontrolli i Lartë i Shtetit duhet të bëjë auditim të menaxhimit të BNR-së

Komisioni Parlamentar për Kulturën dhe Mediat miratoi projektvendimin e parashtruar nga partia GERB për kryerjen e auditimit të Radios Kombëtare Bullgare nga ana e Kontrollit të Lartë të Shtetit. Auditimi do të jetë për periudhën nga 1 janari..

26.09.19 17:41 |
Ministri Rosen Zheljazkov

Fillon auditim në administratën e aviacionit

Ministri i transportit, teknologjive të informacionit dhe komunikacioneve Rosen Zheljazkov dha urdhër për auditimin e Kryedrejtorisë “Administrata e aviacionit”. Vendimi është rezultat i disa incidenteve me teknikë të lehtë aviacioni në vend. Do të..

30.05.19 17:09 |
Всички новини: днес | вчера