Eмисия новини
от 08.00 часа

Një atraksion i gjatë ajror pret miqtë e Çepellares gjatë kësaj vere

Një atraksion i ri interesant i tërheq turistët në rajonin e qytetit Çepellare - një nga vendet më të bukura në Rodopet. Çdo një kërkues i emocioneve të bukura mund të fluturojë me rreth 100 kilometra në orë mbi peizazhe nga të cilat të pushon zemra...

30.08.20 07:05 |

Një qendër aventureske në qytetin Bellogradçik ofron emocione të këndshme dhe adrenalinë

Zhvillimi i turizmit regjional – kjo është ideja për hapjen e një qendre aventureske në qytetin Bellogradçik. Dhe pavarësisht se është fare e re, ajo disponon një arsenal të pasur prej dëfrimeve. “Një javë në vendin më të bukur në Bullgari nuk është i..

09.08.20 07:15 |

203 sfida për udhëtarët

Në zanafillën e dhjetorit, muaji i cili është i përmbushur me emocione dhe çudira të shumta lidhur me festën e Krishtlindjeve qe dhe prezantimi i librit “203 sfidat për udhëtarët” autore e të cilit është Maria Angellova. Bëhet fjalë për një vazhdim të..

18.12.16 09:10 |
Всички новини: днес | вчера