Eмисия новини
от 21.00 часа

Më pak përfaqësues të bashkësive vendore në seksionet zgjedhore jashtë

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka respektuar ligjin për emërimin e anëtarëve të komisioneve sektoriale të zgjedhjeve jashtë vendit. Zëdhënësi i Komisionit Dimitër Dimitrov tha se ankesat në lidhje me emërimin e anëtarëve në seksionet në fjalë jashtë..

29.03.21 16:38 |
Bujar Osmani

Bullgarët të përmenden në kushtetutën maqedonase

Ministri i Jashtëm i Maqedonisë Bujar Osmani tha se nëse një gjë e tillë ka rëndësi për bullgarët, ai nuk ka problem që në Kushtetutën e Maqedonisë së Veriut ata të përmenden qartë si pjesë e grupeve të tjera etnike në vend. “Bullgarët në..

05.03.21 11:18 |

Qeveria ndihmon bashkësitë bullgare përtej kufirit

Këshilli i Ministrave miratoi programin për përkrahjen e organizatave të bashkësive bullgare në Shqipëri, Kosovë, Ukrainë, Serbi, Moldavi dhe të shtetasve të Maqedonisë së Veriut me ndërgjegje bullgare. Me mjete të buxhetit të shtetit në periudhën..

15.04.20 12:12 |

Qeveria diskuton përkrahjen e bashkësive bullgare jashtë shtetit

Në mbledhjen e rregullt javore që do të mbahet më 15 prill pritet që qeveria të diskutojë programin për përkrahjen e organizatave të bashkësive bullgare në Shqipëri, Kosovë, Ukrainë, Serbi, Maqedoninë e Veriut, Moldavi. Në rendin paraprak është i..

15.04.20 08:06 |
Всички новини: днес | вчера