Eмисия новини
от часа

Me iniciativën “Birëso një koshere” do t’i ndihmosh bletë dhe do të shijosh mjaltin bullgar

Iniciativa e re “Birëso një koshere” e krijuar që të parandalohet zhdukja e bletëve dhe e prodhuesve të mjaltit po fiton një popullaritet gjithnjë e më të madh. Në përgjithësi ajo përbën një abonim për dhuratën cilësore bullgare të natyrës, me të cilin..

13.03.20 11:55 |

Bletaria është sektori me pjesë më të lartë në prodhimin biologjik në Bullgari

“Në Bullgari sektori me pjesë relativisht më të lartë të prodhimit biologjik është bletaria”. Këtë e tha në Bruksel ministrja e bujqësisë, ushqimeve dhe pyjeve Desisllava Taneva në një konferencë “Probleme të bletarisë në BE – zgjidhje afatgjata”. Ajo..

19.11.19 18:03 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна