Eмисия новини
от 08.00 часа

Kryeministri Bojko Borisov është i infektuar me koronavirus

Në profilin e tij në Facebook kryeministri Bojko Borisov informoi, se pas dy PCR testeve negative që nga sot, 25 tetor, është pozitiv për Covid-19. Ai njofton gjithashtu se tani për tani mbetet për mjekim në shtëpi dhe se të gjitha kontaktet e tij..

25.10.20 17:31 |
Vasill Garnizov

Në Bullgari shihet një nënvleftësim sistematik i institucioneve

Që prej një muaji kryeministri Bojko Borisov zgjodhi strategjinë të lajmërojë shoqërinë nëpërmjet profilin e vet në rrjetet sociale. Kjo është me qëllim të evitojë kontaktin me protestuesit. Kështu analisti politik Vasill Garnizov komentoi para..

13.08.20 11:08 |

Kryeministri i Bullgarisë kërkoi protokoll unik mjekësor kundër Covid-19

BE-ja duhet të ketë protokoll unik mjekësor për masat kundër Covid-19 dhe për përballimin e pandemisë. Në një deklaratë para diskutimeve të sotme të Këshillit të BE-së në Bruksel Borisov ishte kategorik se kriza nuk ka kaluar. Ai edhe një herë shprehu..

18.07.20 17:21 |

Shteti do të lëshojë më se 4.6 milion euro suplementarisht për specialistët shëndetësorë

Shteti do të lëshojë pak më se 4.6 milion euro (përafërsisht 9 milion leva) për kujdesin shëndetësor në shkollë. Marrëveshja u arrit në një takim të presidentëve të Konfederatës së Sindikatave të Pavarura Pllamen Dimitrov dhe të Konfederatës së Punës..

09.03.20 13:34 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР