Eмисия новини
от 07.00 часа
Prof. Steve Hanke

Prof. Steve Hanke: Bullgarët do të bëhen edhe më të varfër me anëtarësimin në eurozonë

Pranimi i Bullgarisë në eurozonë do të rrisë rrezikun e inflacionit më të lartë, tha për bTV ekonomisti me famë botërore Prof. Steve Hanke, i cili aplikoi sistemin e bordit monetar në Bullgari. Prof. Hanke kritikoi gjithashtu mënyrën në të cilën po..

13.05.22 16:08 |

Instituti Kombëtar i Statistikave: Borxhi shtetëror arriti 25.1% të PBB-së

Sektori institucional “Qeverisja Shtetërore” raportoi një deficit buxhetor prej 5.4 miliardë leva (2.8 miliardë euro), që përbën 4.1% të Prodhimit të Brendshëm Bruto (PBB), sipas të dhënave paraprake të Institutit Kombëtar të Statistikave. Deficiti në..

26.04.22 18:18 |
Më 28 janar është duke u zhvilluar takimi i 14 vjetor i biznesit me qeverinë

Bullgaria nuk do të anulojë bordin monetar dhe kursin e fiksuar ndaj levit

Bullgaria nuk do të anulojë bordin monetar dhe kursin e fiksuar ndaj levit , deklaroi udhëheqësi i Bankës Popullore Bullgare Dimitër Radev. Tema kurrë nuk është shqyrtuar në bisedimet me institucionet financiare evropiane, nënvizoi drejtori i..

28.01.20 12:04 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера