Eмисия новини
от 18.00 часа

Hotelierët janë të stresuar nga situata e paqëndrueshme, inflacioni dhe mungesa e stafit

Vlerësime dhe jehona kontradiktore vijnë nga bregu bullgar i Detit të Zi këtë verë. Industria turistike nuk është unanime në vlerësimin e saj për sezonin. Disa e cilësojnë si të dobët, ndërsa të tjerë janë të kënaqur, duke raportuar një rritje..

16.08.22 12:20 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера