Eмисия новини
от 09.00 часа

Konsiderohet krim transportimi ilegal i njerëzve

Parlamenti votoi definitivisht ndryshimet me të cilat parashikohet burgim nga 3 deri në 5 vjet për kryerjen e transportit publik të udhëtarëve pa leje, pa regjistrim ose pa licencë. Automjeti do të konfiskohet në favor të shtetit pa marrë..

28.10.20 14:09 |

Burgim i përjetshëm për terroristët e aeroportit të Burgasit

Burgim i përjetshëm pa lirim me kusht vendosi Gjykata e Specializuar Penale për atentatorët në aeroportin “Sarafovo” në qytetin bregdetar Burgas. Meliad Farah dhe Hasan El Haxh Hasan u njohën ndihmës të terroristit që vet u shpërthye më 18 korrik..

21.09.20 11:54 |
Veselin Mareshki

Katër vjet burgim për liderin e partisë “Volja” Veselin Mareshki

Lideri i partisë nacionaliste “Volja” dhe nënkryetar i Legjislaturës së 44 të Kuvendit Popullor Veselin Mareshki është dënuar me burgim 4 vjet, bëri të ditur Gjykata e Apelit në qytetin Varna. Dënimi është për reket dhe zhvatje të një afaristi për të..

14.09.20 17:47 |
Всички новини: днес | вчера