Eмисия новини
от 08.00 часа

Regjistrimi kombëtar do të fillojë më 7 shtator

Qeveria rinovoi datat për regjistrimin e popullsisë dhe fondin e banesave në Bullgari, njoftoi qendra e shtypit pranë kabinetit. Numërimi do të fillojë në orën 0.00 në 7 shtator 2021 dhe do të përfundojë në 20.00 në 3 tetor 2021. Regjistrimi..

24.03.21 18:39 |

Ekziston konsensus për çështje të rëndësishme në lidhje me zgjedhjet

Gjatë takimit të tij me përfaqësuesit e partisë politike MIR, Presidenti Rumen Radev tha se ka konsensus të fortë mbi nevojën për ndryshime ligjore. Bisedimet me formacionet politike joparlamentare janë pjesë e një serie konsultimesh të filluara..

10.01.21 16:29 |

Masat antiepidemike japin "rezultate jashtëzakonisht pozitive"

Kryeministri Bojko Borisov  e ndërpreu brifingun e rregullt të Ministrisë së Shëndetësisë për situatën e pandemisë në vend lidhur me koronavirusin, që të shprehet sa u përket deklaratave të presidentit Rumen Radev dhe konsultimeve të thirrura prej..

07.01.21 14:54 |
Всички новини: днес | вчера