Eмисия новини
от 15.00 часа
Dy bashkëkryetarët e Komisionit prof. Angell Dimitrov dhe prof. Dragi Georgiev

Nuk ka përparim në çështjet e diskutueshme historike midis Bullgarisë dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut

Takimi i njëmbëdhjetë i Komisionit të Përbashkët të Çështjeve Historike midis Bullgarisë dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut, të krijuar në zbatim të Marrëveshjes së Miqësisë, Fqinjësisë së Mirë dhe Bashkëpunimit mes dy vendeve tona, përfundoi..

04.12.20 18:56 |

Arsim nga distanca ose në shkollë - kjo është pyetja

A është e rrezikshme të shkohet në shkollë? - tema e ka angazhuar shoqërinë tonë që nga fillimi i valës së dytë të pandemisë. Vendi ynë shënon rekordin e radhës të të infektuarve të rinj me Covid-19. Më 3 nëntor 30,68% nga PCR testet e bëra ishin..

04.11.20 07:05 |

Në Parlament parashtruan zyrtarisht mocionin e mosbesimit kundër qeverisë

Deputetët e grupit parlamentar “Partia Socialiste Bullgare për Bullgarinë” parashtruan mocionin e mosbesimit kundër qeverisë së Kryeministrit Bojko Borisov. Kjo është prova e pestë e opozitës për ta rrëzuar qeverinë. Tema e votës përsëri është..

15.07.20 15:44 |
Всички новини: днес | вчера