Eмисия новини
от 12.00 часа

Gazetarët nga programi “Horizont” i BNR-së kërkojnë dorëheqjen e drejtorit të radios

Në dëgjim në Këshillin për Mediat Elektronike gazetarët nga programi “Horizont” i Radios Kombëtare Bullgare kërkuan dorëheqjen e drejtorit të medias Svetosllav Kostov dhe të Këshillit të saj Drejtues. Kërkesën e tyre kolegët e argumentuan me..

19.09.19 17:06 |
Diana Kovaçeva në Parlament

Diana Kovaçeva u betua si Avokate e Popullit

Zëvendës Avokatja e Popullit Diana Kovaçeva u betua në Parlament si avokate e përkohshme e popullit. Kovaçeva e zë këtë post pasi Avokatja e mëparshme e Popullit Maja Manollova dha dorëheqje, që të mund të marrë pjesë në garën paraelektorale për kryetar..

05.09.19 11:40 |
Petër Iliev

Menaxheri i Kompanisë Elektrike Kombëtare dha dorëheqje

Drejtori ekzekutiv i Kompanisë Elektrike Kombëtare (KEK) dha dorëheqje. Arsyetimet e tij janë personale. Dorëheqjet vijnë pas një sërë protestash të organizatave të punëdhënësve kundër punës së Bursës Energjetike (bursa e centralizuar për..

19.06.19 17:20 |
Kryetarja e Partisë Socialiste Bullgare Kornelija Ninova

Liderja e Partisë Socialiste shpjegoi tërheqjen e dorëheqjes së saj

Në një intervistë televizive kryetarja e Partisë Socialiste Bullgare (BSP) Kornelija Ninova shpjegoi se të dielën në kongresin e jashtëzakonshëm të partisë e ka tërhequr dorëheqjen e saj të shpallur publikisht pak më herët, sepse e kanë bindur ta..

17.06.19 11:01 |

Zëvendëskryetari i GERB-it Cvetan Cvetanov dha dorëheqje

Zëvendëskryetari i GERB-it Cvetan Cvetanov dha dorëheqje. Ai largohet nga drejtoria e partisë dhe mbetet anëtar i saj i rregullt. Kjo u bë e qartë pas një bisedimi midis Kryetarit të GERB-it Bojko Borisov dhe Cvetan Cvteanovit. Në profilin e..

30.05.19 15:06 |

Liderja e BSP-së Kornelija Ninova dha dorëheqje

Nën presionin e opozitës së brendshme partiake liderja e socialistëve Kornelija Ninova dha dorëheqje para Këshillit Kombëtar të Partisë Socialiste Bullgare (BSP). Ajo kërkoi thirrjen e një kongresi të shpejtë, i cili të miratojë ndryshime në Rregulloren..

28.05.19 15:36 |

Ministri i bujqësisë dha dorëheqje, kryeministri e pranoi

Ministri i bujqësisë, ushqimeve dhe pyjeve Rumen Porozhanov dha dorëheqjen dhe ajo ishte pranuar nga Kryeministri Bojko Borisov. Në arsyetimet e ministrit është shkruar se sulmet personale kundër tij me akuza për mosdeklarim të të ardhurave, ndikon..

14.05.19 10:23 |
Donço Atanasov

Dorëheqja e radhës për shkak të hetimit të Prokurorisë

Donço Atanasov dha dorëheqje nga posti i anëtarit të Bordit Drejtues të Agjencisë “Infrastruktura Rrugore”. Kundër Atanasovi është ngritur akuzë për shkak të aksidentit rrugor me autobus afër qytetit Svoge (Bullgari Perëndimore), i cili rezultoi me 20..

19.04.19 18:48 |
Ish Zv. Ministri i ekonomisë Aleksandër Manolev

Dorëheqje në qeveri për shkak të mashtrimeve me subvencione evropiane

Zv. Ministri i ekonomisë Aleksandër Manolev dha dorëheqjen e vet. Ajo ishte pranuar nga Kryeministri Bojko Borisov. Manolev e ka marrë këtë vendim në lidhje me hetimin e nisur nga ana e Prokurorisë së Lartë të Kasacionit për shkak të dyshimeve për..

17.04.19 18:21 |
Krasimir Përvanov

Dorëheqja e radhës në qeveri – ajo e Zv.Ministrit të energjetikës

Krasimir Përvanov dha dorëheqje nga posti i Zv/Ministrit të energjetikës. Vendimi i tij vjen në sfondin e skandalit me blerjen e apartamenteve në Sofje me çmime preferenciale. Përvanovi është përfaqësues i “Frontit Kombëtar për Shpëtimin e..

26.03.19 12:02 |
Всички новини: днес | вчера