Eмисия новини
от 01.00 часа
Ilijana Canova

Bullgarja Ilijana Canova bëhet Zëvendës Drejtoresha e Përgjithshme për Buxhetin në KE

Bullgarja Ilijana Canova u emërua Zëvendës Drejtoresha e Përgjithshme e Drejtorisë së Përgjithshme të Buxhetit në Komisionit Evropian të Komisionit Evropian për Buxhetin. Këtë e njoftoi Nënkryetari i Komisionit Margaritis Schinas. Nga 1..

02.06.21 16:33 |
Drejtori i BNR-së Andon Balltakov

Shkurtimi i buxhetit kërcënon misionin publik të Radios Kombëtare Bullgare

Në një letër zyrtare Drejtori i Përgjithshëm i Radios Kombëtare Bullgare /BNR/ Andon Balltakov i kërkoi Parlamentit të ndryshojë tekstin e Ligjit për Buxhetin e Shtetit, i cili e lejon qeverinë të shkurtojë fondet për radion publike. Buxheti i..

07.05.21 14:50 |
Drejtori i BNR-së Andon Balltakov

Drejtori i BNR-së Balltakov me pyetje ndaj Kryeministrit Borisov

Drejtori i Përgjithshëm i Radios Kombëtare Bullgare /BNR/ Andon Balltakov i dërgoi një letër Kryeministrit Bojko Borisov, duke e pyetur se pse Këshilli i Ministrave ka vendosur të ulë buxhetin e radios me gati 229 621 euro, duke u argumentuar me..

15.04.21 10:11 |

Drejtorët e shkollave insistojnë për autonomi në vendimet për mësim në klasë

Një sondazh i 233 shkollave në vend, i kryer nga Qendra për Dialog dhe Tolerancë Ndëretnike “Amalipe”, tregon se drejtorët e shkollave këmbëngulin për autonomi në marrjen e vendimeve për kthimin e nxënësve në shkollë. Sipas të anketuarve, mësimi në..

07.02.21 15:08 |
Kirill Vëllçev

BTA me drejtor të ri të përgjithshëm

Pa asnjë debat me 105 vota pro parlamenti zgjodhi Kirill Vëllçevin, i propozuar nga partia në pushtet GERB, drejtor të përgjithshëm të BTA. Drejtori i përgjithshëm i BTA zgjidhet nga parlamenti për një mandat 5-vjeçar. Kishte dy kandidatë..

27.01.21 10:09 |

Drejtori i ri i BNR-së Andon Balltakov: “Besoj në të mirën e njeriut”

Pas një sërë tronditjesh për shkak të krizës në menaxhimin e Radios Kombëtare Bullgare (BNR) për drejtor të përgjithshëm të medias u zgjodh Andon Balltakov. Hapat e parë në karrierën gazetareske ai i ka bërë pikërisht në Radio Bullgarinë, ndërsa puna e..

14.02.20 16:08 |

Drejtori i ri i përgjithshëm i Radios Kombëtare Bullgare me ide avangarde për Radio Bullgarinë

Mbase shumë pak veta e dinë se afrimi im i parë me radio gazetarinë profesionale është në Redaksinë e Gjuhës Angleze të Radio Bullgarisë. Këtë e tha drejtori i përgjithshëm i porsazgjedhur i Radios Kombëtare Bullgare Andon Balltakov gjatë prezantimit..

23.01.20 16:25 |
Andon Balltakov

Andon Balltakov është drejtori i ri i BNR-së

Këshilli për Mediat Elektronike zgjodhi Andon Balltakov drejtor të përgjithshëm të Radios Kombëtare Bullgare (BNR) me katër vota “pro” dhe një abstenim gjatë votimit të dytë të Këshillit. Në votimin e parë asnjë prej gjashtë kandidatëve nuk mblodhi..

22.01.20 14:38 |

Nëpunësit e BNR-së protestuan kundër dorëheqjes së kërkuar të drejtorit të medias

Nëpunësit e Radios Kombëtare Bullgare (BNR) protestuan para ndërtesës së medias duke shprehur pakënaqësinë e tyre për shkak të vendimit të Këshillit për Mediat Elektronike për të kërkuar dorëheqjen e drejtorit Svetosllav Kostov. Protestuesit bënë..

30.09.19 11:20 |
Kristalina Georgieva

Këshilli Ekzekutiv i FMN-së bëri rekomandime që të hiqet kufiri i moshës për Kristalina Georgievën

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) bëri të ditur se Këshilli i ri Ekzekutiv ka bërë rekomandime që të hiqet kufiri i moshës për postin e drejtorit të fondit. Shkaku për këtë është Kristalina Georgieva, e cila është e nominuar nga Bashkimi Evropian për..

22.08.19 11:27 |
Всички новини: днес | вчера