Eмисия новини
от 06.00 часа
Svetosllav Kostov

Drejtori i ri i Radios Kombëtare Bullgare është Svetosllav Kostov

Këshilli për Mediat Elektronike zgjodhi për drejtor të Radios Kombëtare Bullgare drejtorin e deritanishëm të programit “Sofja” Svetosllav Kostov. Ai ishte zgjedhuar akoma gjatë votimit të pare në entin rregullator me dy vota kundër dhe tri pro. Në..

28.06.19 13:00 |
Всички новини: днес | вчера