Eмисия новини
от 13.00 часа

Pandemia rrit rrezikun e shfrytëzimit të punës

Sot në botë ka më shumë skllevër se në çdo kohë tjetër në historinë njerëzore. Këtë e dëshmojnë dhe të dhënat e Organizatës Ndërkombëtare të Punës të Kombeve të Bashkuara nga viti 2021, sipas të cilave më shumë se 25 milionë njerëz jetojnë në një..

20.01.22 07:15 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера