Eмисия новини
от 00.00 часа

Në Bullgari sot festojnë vreshtarët dhe prodhuesit e verës

Për një pjesë të madhe të botës 14 shkurti është i njohur si Dita e D ashurisë. Tradita në Bullgari urdhëron që në këtë datë të festohet puna e vreshtarëve dhe e prodhuesve të verës. Dita është e quajtur nga populli Trifon Zarezan. Dhe pavarësisht se..

14.02.20 14:39 |
Всички новини: днес | вчера