Eмисия новини
от 21.00 часа

Protestë dhe konraprotestë në qendër të Sofjes

Policë dhe zjarrfikës nga mbarë vendi dolën për një protestë të dytë kombëtare në qendër të Sofjes, që të kërkojnë rritje të pagave të tyre, transmetoi reporteri i BNR-së Nikollaj Hristov. Nëpunësit e rendit publik nuk janë kënaqur për rritjen..

29.11.20 14:19 |

Nënat nga “Sistemi na vret” do të marrin pjesë në një procesion me pishtarë

Nënë nga iniciativa civile “Sistemi na vret” organizojnë në mbrëmjen e 111 të protestave antiqeveritare një procesion me pishtarë. Ai është për nder të fëmijëve – viktima të politikës së kujdesit social për nxjerrjen e tyre nga institucionet   e..

27.10.20 09:09 |

Një adhuruese e sporteve ekstreme krijoi një longbord për fëmijët me aftësi të kufizuara

Mjedisi i paarritshëm urban është një nga problemet bazë të njerëzve me probleme motorike në Bullgari. Ky pikërisht është dhe shkaku që të mos i takojmë shpesh nëpër qytetet në të cilat jetojmë. Trotuaret e pasheshuara, pellgjet me ujë, llumi dhe balta..

18.03.20 11:13 |
Всички новини: днес | вчера