Eмисия новини
от 17.00 часа
Petër Zhotev

Një bullgar zuri vendin e dytë në Olimpiadën Ndërkombëtare të Biologjisë

Në kryeqytetin armen, Jerevan, u mbajt Olimpiada e 33-të Ndërkombëtare e Biologjisë. Bullgaria është një nga gjashtë vendet themeluese të konkursit në vitin 1989. Olimpiada e sivjetme përfundoi me sukses të madh për katër përfaqësuesit tanë të..

24.07.22 09:45 |

Konferenca dyditore ndërkombëtare “Japonia dhe rruga drejt suksesit” filloi në Universitetin e Sofjes

Departamenti i Gjuhës Japoneze në Fakultetin e Filologjisë Klasike dhe Moderne në Universitetin e Sofjes do të paraqesë rrugën e suksesshme të Japonisë për popullarizimin e kulturës së saj tradicionale dhe bashkëkohore në të gjithë botën. Në..

06.03.21 11:03 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера