Eмисия новини
от 23.00 часа

Fermerët bullgarë duan të merren parasysh ndryshimet rajonale në politikën bujqësore të Bashkimit Evropian

Fermerët duhet të jenë në zemër të reformës së parashikuar të politikës bujqësore, ku ata do të vazhdojnë të marrin një ndihmë financiare, por me kushte të barabarta dhe procedura të lehtësuara. Kjo është e parashtrirë  në planet e ardhshme të Politikës..

17.04.21 08:15 |

A po vjen fundi i kafshëve virtuale për të cilat merren para reale

Jo më pak se 120 mijë  janë delet dhe dhitë virtuale, për rritjen e të cilëve merren subvencione, por realisht nuk ka kafshë të tilla nëpër ferma. Akoma gjatë verës nga Shoqata Kombëtare e Mbarështimit të Deleve dhe të Dhive llogaritën se në këtë..

19.11.20 07:05 |

Çekja Veronika Koleva: Bullgaria është vendi për të cilin kam ëndrra të shumta

Një përjetim i mrekullueshëm është ardhja ime në Bullgari, krenohem shumë se ndodhem në këtë vend të shkëlqyer. Vendi juaj është shtëpia ime e dytë, zemra ime është në Bullgari - kështu me shumë emocion flet për vendin tonë një vajzë nga Çekia...

18.08.20 12:51 |

Në “Miq në katër këmbë” shërojnë me shumë dashuri

Jo larg qytetit Veliko Tërnovo është vendosur një botë magjike, e cila zotëron sekretin e një magjie të vetme-transformon edhe njeriun me zemër prej guri me shumë dashuri. Në fermën e Verës dhe të Viktorit i presin miqtë me vrull, gumëzhimë..

16.11.18 13:46 |
Всички новини: днес | вчера