Eмисия новини
от 03.00 часа

Zemrat na shpien – fushatë e cila ngroh zemrat e të moshuarve të vetmuar

“Nuk ka gjest më të bukur sesa të japësh nga  yti për të varfërit sepse është e lehtë që të jesh i mirë, ndërsa e mira është ngjitëse!” Me këtë apel emocionues Moto Klubi “Vokil” në qytetin bregdetar Varna u bëri thirrje bashkëqytetarëve të..

19.12.20 08:05 |
Dr. Angell Kunçev

Nuk pritet një valë gripi gjatë festave të fundvitit

Kryeinspektori shtetëror shëndetësor Angell Kunçev tha se sivjet gjatë kohës së festave të fundvitit nuk pritet të ketë valë gripi. Nuk priten dhe epidemi gripi deri në prill të vitit 2020, shpjegoi eksperti. Farmacistët pohojnë se vaksinat..

20.12.19 10:01 |
Всички новини: днес | вчера