Eмисия новини
от 05.00 часа

Një festival i akullores i freskon banuesit e qytetit Burgas

Qyteti Burgas është mikpritës i festivalit të akullores në Zonën rreth portit, njofton Bashkia e qytetit, bashkëorganizatore e ngjarjes. Nga data 30 korrik deri më 2 gusht, banues dhe miq të qytetit jugor detar mund të provojnë akullore me aroma, shije..

31.07.20 12:47 |
Всички новини: днес | вчера